hVAD INDEHOLDER mIT STRIKKEKIT?

 

Strikkekittet indeholder alt det, du har brug for, til at du selv kan strikke den model, du har valgt!

Så kan du virkelig prale over for dine venner, når du har fået trøjen på! Men først og fremmest får du mulighed for selv at fremstille noget helt fantastisk med hænderne. Og er du lidt som os, har du slet ikke engang lyst til at gå ud uden din strikkepose. Vi er vilde med idéen om, at du kan tage lidt hygge med, uanset hvor du skal hen, og at du kan gå videre med dit strik, mens du venter i bilen eller i toget. 

 

Når du køber et strikkekit, får du automatisk:

- Garn: Strikkekittet indeholder den nødvendige mængde garn til modellen i den størrelse og eventuelt de farver, du bestiller.

- Opskrift: Den gælder til alle de anførte størrelser.

- Biches & Bûches strikkepose: Med Biches & Bûches strikkeposen kan du nemt pakke dit strikketøj sammen og tage det med dig, så du kan fortsætte med at strikke, så snart du har en ledig stund. 

- Biches & Bûches navnemærke: En praktisk måde til at mærke dit strikkeprojekt. Sy det i, så snart projektet er færdigt.

 

Dette får du ikke automatisk i dit strikkekit, men du kan nemt tilføje det i vores strikkeshop: 

- Strikkepinde: Vi har valgt ikke at lægge strikkepinde med i strikkekittet, fordi der til mange modeller skal bruges flere forskellige størrelser, og fordi mange strikkere allerede har strikkepinde i de pågældende størrelser. Vi synes, det er mest fair, at du kan vælge dem til, hvis du har brug for det. Under hver model har vi skrevet, hvilke strikkepinde du får brug for til den pågældende model. Se siden The Needles Shop, hvor du kan finde de bedste strikkepinde i de forskellige størrelser.