Den korte historie om, hvordan det hele startede

Jeg hedder Astrid og er strikdesigner og stifter af Biches & Bûches. 

Jeg er født og opvokset i Sønderborg med min danske mor, norske far, storebror og lillesøster. Før jeg begyndte i skole, lærte jeg at strikke af min farmor, som mente, at der var "to ting, som piger skulle kunne, og det var at strikke og den lille regnetabel". Jeg lærte begge dele, og jeg har strikket lige siden. Jeg elsker garn og farver, at finde nye modeller og motiver. Fra en tidlig alder strikkede jeg tøj til min bamse, min mor og mig selv og meget senere, til mine døtre, og jeg mødtes jævnligt med veninder, hvor vi strikkede, mens vi snakkede og drak te.  

Designmæssigt fulgte jeg en del danske designere som fx Marianne Isager, og da jeg kom til Frankrig, var det mest franske designere. Det var ikke så internationalt dengang. For et par år siden begyndte jeg at designe strikmodeller i eget garn, fordi jeg havde lyst til at udtrykke mig kreativt. Sådan startede eventyret med Biches & Bûches. 


 

Holdet bag Biches & Bûches

Astrid, designer & strikker
Louise, model & newsletter writer
Caroline, fotograf & visuel designer

 

Astrid elsker at kombinere farver og at spise frokost i haven omgivet af sommerfugle og lavendelbuske. Hun elsker farven grå og holder meget af platantræer.

Louise står tit i køkkenet og laver dejlig mad og er altid på opdagelse efter hyggelige stemninger. At tage billeder i wide polaroids er klart et højdepunkt, og hun elsker friske blomster og papir.

Caroline er lykkeligst, når det regner, eller når hun tager billeder, og himlen er grå og overskyet. Hun elsker ordene shoemaker og potatoe.

 

 

Et lille blik ind i vores atelier